Cele mai simple moduri de a scăpa de diferite tipuri de pete

By August 8, 2019Uncategorized

Petele pot fi o adevărată bătaie de cap, care necesită timp și atenție pentru a fi îndepărtate. Dar v-ați întrebat vreodată de ce fiecare pată se scoate în mod diferit sau de ce unele pete ies foarte ușor, în timp ce altele sunt foarte greu de îndepărtat? Pentru a înțelege cum putem îndepărta petele în modul cel mai eficient, trebuie mai întâi să le cunoaștem mai bine:

Când vine vorba de pete, acestea se împart în trei categorii principale:

1. Petele care au la bază proteine și amidon

Cum ar fi cele de ouă, terci de ovăz, iaurt sau budincă, cereale, carne sau de sânge. Acestea se îndepărtează cel mai ușor cu soluții care conțin enzime.

2. Petele pe bază de ulei

Cum ar fi cele de ulei de măsline, unt, grăsime sau machiaj – sunt eliminate cu ajutorul agenților tensioactivi, care se găsesc în detergentul lichid de rufe sau detergentul de vase.

3. Petele colorate

Cum ar fi cele cauzate de cafea, vin, ceai, fructe, bulion și așa mai departe – sunt cel mai ușor de îndepărtat folosind o soluție pe bază de oxigen activ.

Dacă e atât de simplu să le înțelegem, atunci de ce e atât de dificil să îndepărtăm petele?

În teorie este ușor să identificăm tipurile de pete, însă în realitate majoritatea petelor sunt, de fapt, combinații de mai multe categorii. De exemplu, sosul bolognez este o combinație între: o pată de proteine (carne), o pată de ulei (ulei de măsline) și o pată colorată (cauzată de roșii). De aceea, pentru a îndepărta petele cauzate de sosul bolognez este nevoie de un produs care să combine trei tehnologii care vor îndepărta fiecare tip de pată.

Și așa a apărut linia Oxygen. Sano a creat Sano Oxygen Power, o pudră puternică pentru îndepărtarea petelor, potrivită atât pentru hainele albe, cât și pentru cele colorate. Sano Oxygen Power combină enzimele, agenții tensioactivi și oxigenul activ pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete.

Un sfat important:

Tratați petele dificile înainte de spălare. Cu ajutorul unei cupe de măsurat, măsurați părți egale de Oxygen Power și adăugați apă până când se creează o pastă. Aplicați pasta direct pe pată și frecați ușor, după care puneți articolele vestimentare în mașina de spălat și adăugați Sano Oxygen Power întregii încărcături. Pentru petele normale, Oxygen Power se adaugă direct în mașina de spălat.

Leave a Reply