NOU! Sano Maxima Detergent de rufe

Maxim de curat

Maxim de parfumat

Pentru Rezultate Maxime

Despre noi

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are unportofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii:articole de toaletă și igienă pe rsonală, pentru adulti si bebelusi,produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi șibalsamu ri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie șiproduse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte dingrupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile decosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Pentru noi, părerea consumatorilor este mai mult decât importantăși ne ajută să performăm în a oferi produse excelente, soluțiioptime și sfaturi utile. De aceea, vă provocăm să ne lăsați unmesaj,o părere, o sugestie sau un sfat, legat de experiențele cu produseleSano, despre oamenii care ne reprezintă compania dar șimagazinele în care ne găsiți. Pentru a ne lăsa un mesaj, vă invitampe pagina noastra de Facebook, Sano Romania!

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour,Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, înmagazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.

Telefon: 021-350.30.04
Email: info@sanoromania.ro
Adresa: B-dul Biruintei nr. 362 Oras Pantelimon, Ilfov.