NOU! Sano Maxima Detergent de rufe

Maxim de curat

Maxim de parfumat

Pentru Rezultate Maxime

Despre noi

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Parte din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises, sunt și brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Pentru noi, părerea consumatorilor este mai mult decât importantă și ne ajută să performăm în a oferi produse excelente, soluții optime și sfaturi utile. De aceea, vă provocăm să ne lăsați un mesaj,o părere, o sugestie sau un sfat, legat de experiențele cu produsele Sano, despre oamenii care ne reprezintă compania dar și magazinele în care ne găsiți. Pentru a ne lăsa un mesaj, vă invitam pe pagina noastra de Facebook, Sano Romania!

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.

Telefon: 021-350.30.04
Email: info@sanoromania.ro
Adresa: B-dul Biruintei nr. 362 Oras Pantelimon, Ilfov.