Experții Sano împărtășesc sfaturile lor pentru spălarea hainelor nou-născutului

By May 12, 2018Maxima Balsam

Înainte ca bebelușul să se nască…

Înainte ca bebelușul să se nască, spălați toate țesăturile care vor intra în contact cu pielea delicată a acestuia – haine, lenjerii de pat, prosoape etc. Produsele de spălat pentru bebeluși de la Sano sunt special concepute pentru pielea delicată a bebelușului. Acestea au fost testate special pentru îndepărtarea celor mai populare tipurilor de pete pentru copii: iarbă, piure de fructe și terci de ovăz.

Chiar dacă sunt noi

Ar putea fi noi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fie spălate înainte de a fi folosi pentru prima dată. Fie că este vorba de un lucru nou cumpărat, fie că a fost așezat în dulap pentru o vreme, spălați totul înainte de a atinge pielea bebelușului pentru prima dată.

Împarte și cucerește

Hainele pentru bebeluși trebuie spălate separat. Dar asta nu înseamnă că întreaga familie nu se poate bucura de haine moi, folosind Maxima Baby.

Mai rapid și mai curat

În ceea ce privește petele, cu cât mai repede le tratați, cu atât sunt mai mari șansele de a le elimina. Folosirea lui Sano Oxygen poate face minuni în pre-tratarea petelor înainte de spălare.

Pentru piele sensibilă

Pentru persoanele cu piele sensibilă, recomandăm produsele dermatologic testate și hipoalergenice. Toate produsele Baby Maxima sunt testate dermatologic și sunt hipoalergenice, create special pentru persoanele cu piele sensibilă.